Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 23 Temmuz 2016 - 18:24 Yorum: 0

Müezzinoğlu’ndan MHP ve CHP’ye teşekkür ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, CHP ve MHP Bursa il teşkilatlarını ziyaret ederek, darbe girişimine karşı oluşan halk direnişine...

Müezzinoğlu’ndan MHP ve CHP’ye teşekkür ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, CHP ve MHP Bursa il teşkilatlarını ziyaret ederek, darbe girişimine karşı oluşan halk direnişine destek verdikleri için teşekkür etti. Basın açıklaması öncesi kendi koltuğuna oturması yönünde eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na teklifte bulunan CHP İl Başkanı Şadi Özdemir ile Müezzinoğlu arasında esprili diyaloglar yaşandı.

Paralel devlet yapılanmasının kalkıştığı darbe girişiminin ardından Bursa'da siyasi parti teşkilatlarına ziyaretlerde bulunan eski Sağlık Bakanı ve Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu ve beraberindeki heyet, CHP Bursa il Başkanlığı yöneticileriyle bir araya gelerek, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Kendi koltuğuna oturması teklif eden CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir, eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından kibarca reddedildi. Yan koltuğa oturan Müezzinoğlu ile Şadi Özdemir birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Müezzinoğlu, "Siyaset, yaşanan bu darbe girişimine karşı görevini saygın bir şekilde yapmaya gayret etti. Esasında bu darbe girişimini önleyen en büyük iradenin büyük Türk milletinin iradesi olduğunu o gece gördük. Siyasi tercihleri, hayat felsefesi ne olursa olsun, sokaklarda bu milletin bütün katmanları yer aldı. Siyasi yapının, tüm yaş gruplarının bütün örneklerini sokaklarda gördük. Genele baktığımızda ortak değer cumhuriyetimiz ve demokrasidir. Gazi meclis, gazi unvanını güncelledi. Milletin bu ortak sahiplenme durumunu siyasi partiler olarak da ortak ve saygın bir şekilde devam ettirmemiz gereklidir. Kavga ederek bu millete katmadeğer sağlayamayız. Farklı düşüncelerle ayrışsak da ortak hedefler ile beraber yürüyebilme anlayışı başarabilirsek demokrasimiz adına olağan üstü kazanımlar olarak geri dönecektir" dedi.

Müezzinoğlu ve beraberindekiler daha sonra MHP il teşkilatını ziyaret etti. MHP İl Başkanı Tevfik Topçu tarafından kapıda karşılanan Müezzinoğlu, "15 Temmuz akşamı milli iradeye, demokrasiye, istiklalimize ve istikbalimize karşı girişilen bu haince darbe girişimine karşı büyük Türk milleti tankların karşısına çıktı. Milletin temsilcileri, gerek TBMM'de milletvekilleri olarak, gerek milletin önünde siyasi partilerin bütün üyeleri ve seçmenleri, tankların karşısında, F16'ların altında müthiş bir mücadele vermeyi başardı. Bu büyük millete çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Topçu da, "Bütün siyasi partiler bu darbe kalkışmasına karşı dünyada örneği az görülecek bir duruş sergiledi. Şahsınızda bu darbe kalkışmasına gösterdiği tavırdan dolayı partinize teşekkür ediyorum" dedi.

Müezzinoğlu’ndan MHP ve CHP’ye teşekkür ziyareti

Müezzinoğlu’ndan MHP ve CHP’ye teşekkür ziyareti

Müezzinoğlu’ndan MHP ve CHP’ye teşekkür ziyareti

Müezzinoğlu’ndan MHP ve CHP’ye teşekkür ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber