Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sinema 10 Kasım 2015 - 21:57 Yorum: 0

MUFF'da Destekçi ve Sponsorlara plaket verildi

6. Malatya Uluslararası Film Festivalinin gerçekleşmesinde önemli katkıları olan Kurumsal Destekçiler ve Sponsorlar için düzenlenen gecede plaketleri kendilerine verildi.

MUFF'da Destekçi ve Sponsorlara plaket verildi

6. Malatya Uluslararası Film Festivalinin gerçekleşmesinde önemli katkıları olan Kurumsal Destekçiler ve Sponsorlar için düzenlenen gecede plaketleri kendilerine verildi.

Plaketlerin verilmesinden önce konuşan Vali Kamçı;”6. MUFF’ne emek sunan ve bu müstesna organizasyona sağladıkları çok değerli katkılarıyla saygıdeğer Malatya halkına unutulmaz bir sinema şöleni sunulmasına vesile olan sponsor kurum ve kuruluşlarımıza plaket takdimi için bir araya gelmiş olmanın mutluluğuyla hepinize iyi akşamlar diliyor, hoş geldiniz diyorum.

Festivalimizin anısını yaşatacağına inandığımız plaketlerle şükranlarımızı ifade edeceğimiz kurum ve kuruluşlar, bir aile dayanışması misali kenetlenerek “Malatya” adını beyaz perdeye nakış nakış işlediler. Takdirlerin üzerinde bir çalışma disiplini ile Türk sinemasının renkli dünyasına katkı sunan herkese, Malatya halkı adına huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki, Malatya Film Festivali bu kıymetli desteklerle çerçevesini daha da genişletecek ve saygın sinema organizasyonları arasındaki yükselişini devam ettirecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, sponsor kurum ve kuruluşlarımızın şu an aramızda bulunan temsilcilerine ve manevi destekleriyle gücümüze güç katan sinemasever tüm gönül dostlarına Malatya halkı adına bir kez daha teşekkür ediyor, hepinize iyi akşamlar diliyorum.” dedi.

Konuşmasının ardından Vali Kamçı, Ana Sponsor Malatya Büyükşehir Belediyesi adına Genel Sekreter Arif  Memecan’a, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a, Fırat Kalkınma ajansı Genel Sekreteri Mesut Öztop’a ve Kayısı Araştırma Geliştirme Vakfı Genel Sekreteri Fehmi Yılmaz’a plaketlerini verdi.

Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, Malatya Ticaret Borsası, Malatya Girim Grubu, Malatya Park AVM. Ve Malatya Doble Tree By Hilton yetkililerine plaketlerini verdi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Arif  Memecan, Türk Hava Yolları, Özşah İletişim, Karma Reklam, Şehir Işıkları ve Ünimedya yetkililerine plaketlerini verdi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu, Star Gazetesi, Film Arası Dergisi, Hayal Perdesi Dergisi, Ramada Altın Kayısı Otel yetkililerine plaketlerini verdi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Avşar Sinemaları, Yeşil Sinema, Özün İnşaat ve Herka İnşaat yetkililerine plaketlerini verdi.

Festivalin Onur Ödülü Sahibi Hocakulu Narlıyev, En Son Haber, Aspuzu Haber Ayrıntı Tv. ve Haber Malatya 44 internet haber siteleri yetkililerine plaketlerini verdi.

Festivalin Emek Ödülü Sahibi Agah Özgüç, Malatya Birlik Gazetesi, Bu Sabah Gazetesi, Malatya Çağdaş Gazetesi ve Ceget Dergisi yetkililerine plaketlerini verdi.

Vali Yardımcısı ve Festival İcra Kurulu Başkanı Ömer Dağdeviren, Flash Haber, Gerçek Haber ve Net Haber yetkililerine plaketlerini verdi.

Festival Danışma Kurulu Üyesi Kerem Akça, Son Söz Gazetesi, Son Havadis ve Malatya Life yetkililerine plaketlerini verdi.

Festival Yönetmeni Hüseyin Namık Yıldırım, Malatya Haber Ajansı, Maldia Dergisi ve Objektif yetkililerine plaketlerini verdi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber