Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Mayıs 2016 - 13:53 Yorum: 0

Müftü Arvas İş-kur İşçileriyle Bir Araya Geldi

Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas, İş-Kur bünyesinde çalışan işçilerle bir araya geldi.

Müftü Arvas İş-kur İşçileriyle Bir Araya Geldi

Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas, İş-Kur bünyesinde çalışan işçilerle bir araya geldi.

İşçilere hitap eden Müftü Arvas, Toplum Yararına Çalışma Programı'nın 17 Eylül 2016 tarihine kadar uzatılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bundan emeği geçenlere teşekkür eden Arvas, İş-Kur personellerinin kendilerini Diyanet camiasından ayrı görmemeleri gerektiğini, her bir çalışanın din hizmetleri konusunda birer nefer olduğunu vurguladı. Başta Hz. İbrahim ve Hz. İsmail olmak üzere her kesin camilerin hadimi olduğunu, bu görevin küçümsenmemesi gerektiğine değindi.

Üç aylar ve mübarek Ramazan ayında hizmetlerin daha iyi olması gerektiğini vurgulayan Arvas, yaz Kur'an kurslarında görevli başta bayan görevliler olmak üzere tüm personelin kursa katılan çocuklara ve vatandaşlara hassasiyetle davranmaları gerektiğini söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber