Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Haziran 2016 - 19:23 Yorum: 0

Müftü Üzüm’den Başsağlığı Mesajı

Edirne Müftüsü Emrullah Üzüm Atatürk Hava Limanında yaşanan terör saldırısının üzücü olduğunu belirterek, "İnsanlığın başı sağ olsun. Allah...

Müftü Üzüm’den Başsağlığı Mesajı

Edirne Müftüsü Emrullah Üzüm Atatürk Hava Limanında yaşanan terör saldırısının üzücü olduğunu belirterek, "İnsanlığın başı sağ olsun. Allah korusun Türkiye'nin başına bir şey gelirse daha sığınılacak bir yer de yoktur" dedi.

İl Müftüsü Emrullah Üzüm, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düşüncesini bütün dünyaya duyurmuşuz, yaşatmışız ve adaletle hükmetmişiz, zulmün de sürekli karşısında olmuşuz. Şair diyor ya "Son kalesidir İslâmın" Allah korusun Türkiye'nin başına bir şey gelirse daha sığınılacak bir yer de yoktur. Bu vesile ile hem ülkemizin hem milletimizin kıymetini bilmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Tüm milletimize baş sağlığı dileyen Müftü Üzüm, "Allah milletimize sabır cemil ihsan eylesin. İnsanlığın başı sağ olsun diyeceğim çünkü terör bir insanlık suçudur. Allaha karşı da işlenmiş bir suçtur. Bir insanın hayatı bütün varlıklardan önemlidir. Çünkü cenabı hak insanı en değerli varlık olarak yaratmıştır Bizim milletimiz hiçbir zaman taviz vermez ve bütün insanlığın başına herhangi bir sıkıntı geldiği zaman ya da bütün komşularımız dara düştükleri zaman hemen ülkemize gelip sığınırlar. Bunu yakın tarihte de yaşadık, geçmişte de yaşadık. Bizler gerçekten İslam'ın felsefesini özümsemiş hayatta en iyi şekilde uygulayan millet olarak Anadolu hep sığınma yeri olmuş. Bu vesile ile hem ülkemizin hem milletimizin kıymetini bilmemiz gerekiyor. Bu değerlere sahip çıkarak bütün insanlığa sahip çıkmak gerekiyor. Ben bu konuda ortak aklın, bütün insanlığın çok dikkat edeceğini bunu değerlendireceğini gereken önlemleri alacağını umuyorum" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber