Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 28 Ocak 2015 - 08:59 Yorum: 0

Müge Anlı bu açıklamaya çıldırdı!

Müge Anlı, 7 aydır kayıp adamın sağır ve dilsiz eşinin saldırıya uğraması üzerine şikayette bulunmayan köy muhtarına ateş püskürdü.

Müge Anlı bu açıklamaya çıldırdı!

ATV ekranlarında yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programının bugünkü bölümüne Anlı'nın çıldırdığı anlar damgasını vurdu.

7 aydır kayıp olan Mustafa Kır'ın kaybolduktan iki gün sonra sağır ve dilsiz eşi saldırıya uğradı. Müge Anlı ailenin yaşadığı Yağcılar Köyü Muhtarı Nail Bakkal'ı yayına bağladı.

Anlı, 'Siz duydunuz mu Mustafa Kır'ın eşine yapılan saldırıyı?' diye sordu. 'Duydum' yanıtını veren Bakkal'a Anlı, 'Niye Jandarmayı aramadınız?' sorusunu yöneltti. Bakkal da, 'Ben duydum ama bir hafta sonra duydum. Bana şikayette bulunan, derdini anlatan olmadı' açıklamasında bulundu. Bunun üzerine Müge Anlı, 'Bu saldırıyı yapan sizin aranızda değil mi şu anda?' diye sordu. Muhtar Bakkal da, 'Ben bilmiyorum, gözümle görmedim. Kimse bilmiyor ki. Kimse şikayetçi değil' şeklinde konuştu.

Muhtarın bu açıklamaları Müge Anlı'yı adeta çıldırttı.

'SİZE İŞİNİZİ BEN ANLATACAK DEĞİLİM'
Anlı, muhtara, 'Bunun şikayeti yapılır, jandarma da gelir şahidiyle, çocuğuyla konuşur. Size işinizi ben anlatacak değilim. Muhtar olarak sizin göreviniz bu değil mi? Siz orada devletin temsilcisi değil misiniz? Devletin temsilcisi olarak nasıl devletin güvenlik güçlerini çağırmazsınız. Bu sağır ve dilsiz kadına saldırı olmuş... Bir köy nasıl bu kadınla iki tane çocuğa sahip çıkamaz?' diye tepki gösterdi.

'SİZİN YAPTIĞINIZ GÖREVİ SUİSTİMAL ETMEK'
Sinirlerine hakim olamayan Müge Anlı, köy muhtarına sert çıkışlarını sürdürdü. 'Bu sizin yaptığınız görevi suistimal etmektir' diyen Anlı, 'Muhtar olarak siz görevinizi yerine getirmiyorsunuz.. Biz bu kadar ahlaksız bir millet değiliz. Biz bir köyümüzde bir tane kadınla iki tane çocuğa sahip çıkamayacak bir milletsek, biz de sınırdan bir yere gidelim. Kusura bakmayın ama bu o köyün utancıdır. Böyle bir şey yaşanabilir, yaşanmasının önüne geçemeyiz ama yaşandıktan sonra bunun gereğinin yapılmaması ne demek? Kanım dondu' şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: TÜRKİYE
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber