Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Mart 2015 - 15:03 Yorum: 0

Muğla Valisi Çiçek, kariyer günleri etkinliğine katıldı

Muğla Valisi Amir Çiçek, Kredi ve Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdu’nda incelemelerde bulundu

Muğla Valisi Çiçek, kariyer günleri etkinliğine katıldı

MUĞLA (AA) - Kredi ve Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen kariyer günleri etkinliğine katılan Muğla Valisi Amir Çiçek, öğrencilerle tecrübelerini paylaştı.

Erkek Öğrenci Yurdu'ndaki incelemelerin ardından öğrencilerin sorularını yanıtlayan Çiçek, gençlerin iyi eğitim alabilmeleri, iyi yetişebilmeleri,  topluma, devlete, millete faydalı olabilmeleri için güzel projeler yürütüldüğünü belirtti.

Kariyeri ile ilgili öğrencilere bilgi veren Çiçek, öğretmen, kaymakam ve vali olarak ülkeye hizmet ettiğini söyledi.

İnsan sevgisi ve insan odaklı hizmet anlayışı ile vatandaşlar için çalıştığını dile getiren Çiçek, öğrencilere kariyer planlaması yaparken belli hedefler koymalarını tavsiye etti.

Hayatın bir okul olduğunu belirten Çiçek, "Meslek sahibi olma yolunun daha başındasınız. Gençsiniz. Bir idealiniz var. Bu idealinizi gerçekleştirmek için 'Ben bunu yapacağım' demelisiniz. Hayal kuracaksınız. Hayal kurarsanız hedefleriniz olur ve ufkunuz genişler. Okulunuzu bitirip bir meslek sahibi olduğunuzda içinizdeki insan sevgisi ile görev yapın" dedi.

Kariyer planlamasında en önemli konunun hedef belirlemek olduğunu vurgulayan Çiçek, "Sizler de bu çağlarda hedeflerinizi belirleyin ve peşinden gidin. Karşılaşacağınız zorlukları aşmanın en önemli şartı inanmaktır. Yolunuza moralinizi bozmadan, inanarak yürümelisiniz. Ümitsiz olmayın. Gelişen ve sürekli değişen bir zamandayız. Bu yüzden değişime açık olunmalı, hedeflerimiz için gereken donanımı kazanmalıyız" diye konuştu.

Programa, Vali Yardımcısı Fatih Ürkmezer, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Denizli Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü Alaeddin Aktaş ve Muğla Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü İsmail Günay Bulut katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber