Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Ekim 2016 - 10:33 Yorum: 0

Muğla Yurtkur’da 15 Temmuz sergisi

KYK Muğla İl Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Şehitleri anmak ve gençlere 15 Temmuzda yaşananları sergilemek amacıyla 15 Temmuz Milli İrade Destanı...

Muğla Yurtkur’da 15 Temmuz sergisi

KYK Muğla İl Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Şehitleri anmak ve gençlere 15 Temmuzda yaşananları sergilemek amacıyla 15 Temmuz Milli İrade Destanı Fotoğraf Sergisi, Muğla Erkek Öğrenci Yurdu Sosyal Tesisinde açıldı.

Serginin açılış töreninde konuşan KYK Muğla İl Müdür Ömer İlman,"15 Temmuz akşamı bu güne kadar görülmemiş şekilde vatanımızı bölmek, milletimizi esaret altına almaya yönelik, hainler darbe girişiminde bulunmuştur. Milli İradeyi ve Demokrasiyi yok etmeye yönelik iç ve dış destekleri olan hain girişim, başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere milletimizin milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkmasıyla önlenmiştir. 15 Temmuz gecesi vatan kahramanları tanklar ve ağır silahlara karşı canlarını siper etmiştir. 15 Temmuzda şehit olan kahramanlarımıza Allahtan rahmet dilerim. Mekânları cennet olsun. Onları asla unutmayacağız. Yaralı olan kardeşlerimi de acil şifalar dilerim. 15 Temmuz bize birlik ve beraberliğin vatan ve millet sevgisinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koydu. KYK olarak gençlerimizi geleceğe hazırlarken vatan ve millet sevgisiyle dolu hayırlı nesiller yetiştirmek için var gücümüzle uğraşıyoruz" dedi.

Muğla Erkek Yurdunda 10 gün açık kalacak sergi, ilerleyen günlerde KYK İl Müdürlüğüne bağlı, Milli Piyango, Şahidi, Fethiye ve Ortaca yurtlarında da sergilenecek.

Muğla Yurtkur’da 15 Temmuz sergisi

Muğla Yurtkur’da 15 Temmuz sergisi

Muğla Yurtkur’da 15 Temmuz sergisi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber