Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Nisan 2020 - 09:53 Yorum: 0

Muğla’da 23 Nisan kutlama programı başladı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gün boyu sürecek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı Cumhuriyet Meydanı Atatürk...

Muğla’da 23 Nisan kutlama programı başladı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gün boyu sürecek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı.

Törene İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları ile müdürlük personeli katıldı. Sosyal mesafe kuralları çerçevesinde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından ilkokul öğrencilerinin seslendirdiği 23 Nisan şiirleri dijital ortamda sunuldu. 23 Nisan programı ev, okul ve bahçelerin süslenmesi ile şehit, gazi, yetim, öksüz, hasta ve sevgi evlerinde kalan çocukların ziyaret edilmesi ile devam edecek. Ardından Mobil Bayram Otobüsü üzerinde kurulu ses sistemlerinden çalınacak bayram şarkıları ile gün boyu meydan ve mahallelerde dolaşacak. Program saat 21:00'de tüm halkın evlerinin balkonlarından hep bir ağızdan okul hoparlörlerinden yayınlanacak İstiklal Marşı'na eşlik etmesi ile sona erecek.

Muğla’da 23 Nisan kutlama programı başladı

Muğla’da 23 Nisan kutlama programı başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber