Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 06 Mart 2015 - 16:43 Yorum: 0

Muğla'da 6 suçtan aranan zanlı yakalandı

Çeşitli suçlardan aranan zanlı, Akyaka Mahallesi'nde balık avına giderken jandarma ekiplerince gözaltına alındı

Muğla'da 6 suçtan aranan zanlı yakalandı

MUĞLA (AA) - Muğla'da ikisi cinayet, 6 suçtan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, Akyaka Mahallesi'nde yakalandı.

Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesi'ne bir ay önce taşındığı öğrenilen Enver Ç'nin durumundan şüphelenen jandarma ekipleri, zanlıyı takibe aldı. Ekipler, balık avına giden Enver Ç'yi durdurarak, kimlik kontrolü yaptı.

Yapılan sorgulamada, sahte kimlik kullandığı tespit edilen Enver Ç'nin Antalya ve Gaziantep'te iki cinayet, Antalya, Gaziantep ve Kilis'te hırsızlık, resmi evrakta sahtecilik, adam yaralama ve görevli memura mukavemet suçlarından da kesinleşmiş hapis cezalarının bulunduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan Enver Ç'nin evinde yapılan aramada üç ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Tabancalardan birinin, çalıntı olduğu ve bir güvenlik görevlisine kayıtlı bulunduğu belirlendi.

İfade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber