Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 26 Mart 2015 - 10:08 Yorum: 0

Muğla'da 9 yıl önce kaybolan kişinin öldürülmesi

Köyceğiz ilçesinde 9 yıldır haber alınamayan kişiyi öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü tutuklandı

Muğla'da 9 yıl önce kaybolan kişinin öldürülmesi

MUĞLA (AA) - Köyceğiz ilçesinde 9 yıldır kayıp olan Abdullah Eke'yi öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü tutuklandı.

Muğla ve Köyceğiz Jandarma Komutanlığı ekipleri, 9 yıl önce Köyceğiz'de evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan Eke'ye ait dosyayı bir yıl önce yeniden açtı. Ekipler, yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda Eke'nin son olarak Köyceğiz'de görüştüğünü belirlediği H.C. ve B.K'yı Denizli'de, Z.K'yı Antalya'da sahte kimlikle dolaşırken yakalandı.

İki şüphelinin ifadesi doğrultusunda Dalaman ilçesinde D.A. ve E.K. de gözaltına alındı.

Gözaltında çelişkili ifadeler veren H.C, Z.K, D.A. ve B.K'nin Eke'yi, "alacak tartışması" sonucu Köyceğiz'de öldürdükleri ortaya çıktı. Zanlıların, Eke'nin cesedini Otmanlar Mahallesi'ndeki ormanlık alanda yaktıklarını itiraf ettikleri belirtildi. Şüpheli E.K. ise suçlamaları kabul etmedi.

"Planlayarak canavarca hisle öldürme" suçlamasıyla adliyeye sevk edilen zanlılardan H.C, Z.K, D.A. ile B.K. tutuklandı. E.K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Öte yandan Eke'nin cesedinin bulunması için çalışma başlatıldığı kaydedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber