Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 22 Ocak 2018 - 12:33 Yorum: 0

Muğla’da ‘Afrin’ harekatı ile ilgili sosyal medya operasyonu

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'e gerçekleştirdiği "Zeytin Dalı" harekatını küçük düşürücü, terör örgütü...

Muğla’da ‘Afrin’ harekatı ile ilgili sosyal medya operasyonu

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'e gerçekleştirdiği "Zeytin Dalı" harekatını küçük düşürücü, terör örgütü PKK lehine propaganda içeren sosyal medya paylaşımında bulunan 5 kişi hakkında yakalama ve gözaltı kararı çıkardı.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığından edinilen bilgiye göre, TSK'nin Afrin harekatına yönelik sosyal medyadan küçük düşüren ve terör örgütü lehine paylaşımlarda bulunduğu tespit edilen 5 kişi hakkında yakalama ve gözaltı kararı çıkarıldı. İsimleri açıklanmaya 5 kişiden 3'ünün Bodrum'da, diğer iki kişinin ise Dalaman ve Köyceğiz ilçesinde olduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber