Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Ekim 2016 - 16:38 Yorum: 0

Muğla’da anlamlı işbirliği

Muğlalı gazeteci Hüseyin Atılgan ve Yerkesik Eski Belediye Başkanı Mustafa Karadağ, Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne bağışlanmak...

Muğla’da anlamlı işbirliği

Muğlalı gazeteci Hüseyin Atılgan ve Yerkesik Eski Belediye Başkanı Mustafa Karadağ, Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne bağışlanmak üzere şiir kitabı imza günü ve fotoğraf sergisi açtı.

Atılgan'ın "Kapı" isimli şiir kitabını imzaladığı, Karadağ'ın fotoğraflarını sergilediği etkinliğe Vali Amir Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Orman Gürün, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve Garnizon Komutanı Yavuz Özfidan'nın da bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.

Sergi ve imza günü aynı anda Konakaltı Kültür Merkezi'nde yapıldı. Gazeteci Hüseyin Atılgan, "sanatçı, yazar çizer entel değil, entelektüel olmalıdır ve kamu vicdanını taşımak durumundadır. Bu anlayışla yola çıkarak şehitlerimizin ailelerine ve gazilerimize destek olmak istedik" dedi.

Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Akkuş, Vali Amir Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün de konuşmalarında, Atılgan ve Karadağ'ı hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretçiler çok sayıda kitap imzalatarak fotoğraf satın aldı.

Muğla’da anlamlı işbirliği

Muğla’da anlamlı işbirliği

Muğla’da anlamlı işbirliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber