Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Eylül 2016 - 18:23 Yorum: 0

Muğla’da bayramlaşma

Muğla'da Kurban Bayramı nedeniyle kamu kurum ve kuruluşları ile hastanede yatan vatandaşlar ve huzurevinde kalan yaşlıların bayramı Muğla Vali Amir Çiçek...

Muğla’da bayramlaşma

Muğla'da Kurban Bayramı nedeniyle kamu kurum ve kuruluşları ile hastanede yatan vatandaşlar ve huzurevinde kalan yaşlıların bayramı Muğla Vali Amir Çiçek ve protokol üyeleri tarafından kutlandı.

Vali Amir Çiçek, beraberinde İl Garnizon ve Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve İl Müftüsü Abdurrahman Koçak ilk olarak Muğla Şehit ve Gazi Aileleri Derneği'ni ziyaret ederek başladı. Protokol, sırasıyla İl Jandarma, Emniyet, Hastane ve Muğla Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi sakinleri ile bayramlaştı.

Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü bayramlaşma töreninde konuşan Vali Amir Çiçek, bu ülke insanının her türlü övgü ve sevgiyi hak ettiğini açıkladı. Vali Çiçek, "15 Temmuz darbe girişiminde gördük ki, bu ülke insanı hizmetin en iyisine layık. Demokrasisine, cumhuruna ve vatanına sahip çıkan bu millete hizmet etmek bizlerin boynunun borcudur. Bu ülkenin güvenliği için, vatanın korunması için 15 Temmuz sürecinde olduğu gibi, bayram süresince de Muğla'ya bayram tatili için gelen yerli ve yabancı konuklarımızın güvenliği için 24 saat görev başında olacaksınız. İki gün önce Ankara'da Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve İçişleri Bakanımız ile yapılan toplantılarda millet vurgusu yapıldı. Bu aziz milletin hizmetlerin en iyisine layık olduğu ve biz yöneticilerin de bu hizmeti sunmada gece gündüz çalışmamız gerektiğini düşünüyorum. Belki birçoğumuz bu bayramda ailelerimiz ile birlikte olamayacağız. Önemli olan bu millete hizmet etmek ve milletimizin huzuru, vatanımızın bütünlüğüdür" dedi.

Eşi Hülya Çiçek'in de katıldığı Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatan hastaların bayramlarını kutlayan Vali Amir Çiçek, hasta ve yakınları ile yakından ilgilendi. Vali Çiçek'i İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin ve Hastane Başhekimi Ümit Başar Semiz de eşlik etti. Protokol son olarak Abide Hasan Nuri Öncüer huzurevinde kalan yaşlıların bayramını kutladı.

Muğla’da bayramlaşma

Muğla’da bayramlaşma

Muğla’da bayramlaşma

Muğla’da bayramlaşma

Muğla’da bayramlaşma

Muğla’da bayramlaşma

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber