Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 19 Eylül 2021 - 12:18 Yorum: 0

Muğla’da deniz sezonu bitmedi

Bin 479 kilometre kıyı uzunluğu ile Türkiye'nin en uzun kıyı şeridine sahip Muğla'da Eylül ayının sonlarına gelinmesine rağmen sahillerdeki yoğunluk...

Muğla’da deniz sezonu bitmedi

Bin 479 kilometre kıyı uzunluğu ile Türkiye'nin en uzun kıyı şeridine sahip Muğla'da Eylül ayının sonlarına gelinmesine rağmen sahillerdeki yoğunluk hala devam ediyor.

İrili-ufaklı binlerce koya sahip Muğla'da başta Bodrum, Marmaris, Datça, Ula ve Fethiye gibi önemli ilçelerdeki sahillerde hafta içi ve hafta sonu tatilciler ile dolup taşıyor. Yaz aylarındaki yoğunluk ve pandemi şartları nedeniyle tatillerini erteleyen vatandaşlar Eylül ve Ekim aylarında deniz, kum ve güneşin tadını çıkarıyor.

Muğla'nın önemli turizm beldesi Sakin Kent unvanlı Ula'nın Akyaka Mahallesi hafta sonu yazdan kalma günleri aratmadı. 300 metrelik sahilde boş şezlong ve şemsiye kalmazken, denizde binlerce vatandaş sıcak yaz günlerinin son serinliğini üzerlerinden atmaya çalıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber