Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 04 Mart 2015 - 18:23 Yorum: 0

Muğla'da dolandırıcılık iddiası

MUĞLA (AA) -  Menteşe ilçesinde, kendisini polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan kişi tutuklandı. Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü...

Muğla'da dolandırıcılık iddiası

MUĞLA (AA) -  Menteşe ilçesinde, kendisini polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan kişi tutuklandı. 

Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Menteşe ilçesinde meydana gelen dolandırıcılık olayları nedeniyle çalışma başlattı.

Ekpiler, Emirbeyazıt Mahallesi Cemil Şerif Baydur Sokaktaki bir evde dolandırıcılık yapıldığı ihbarı üzerine Orhan G'yi (32) bir kişiden 20 bin lira aldığı sırada yakaladı.

Gözaltına alınan zanlının bir hafta içinde Menteşe’de kendisini polis olarak tanıttığı ve 3 kişiden yaklaşık 80 bin lira değerinde altın ile 20 bin lira aldığı belirlendi.

Zanlıdan şikayetçi olan kişiler ise polise verdikleri ifadede, şüphelinin kendisini polis olarak tanıtarak para ve altınlarını dolandırdığını söyledi. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Orhan G. tutuklandı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber