Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 16 Nisan 2014 - 10:03 Yorum: 0

Muğla'da kamyonetin çarparak yaraladığı katır, iğne ile uyutuldu

Fethiye'de kamyonetin çarpması sonucu yaralanan katır, karayolunda yaklaşık 1 saat iğneyle uyutulması için bekletildi

Muğla'da kamyonetin çarparak yaraladığı katır, iğne ile uyutuldu

MUĞLA (AA) - Fethiye'de kamyonetin çarparak yaraladığı katır iğne ile uyutuldu.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Süleyman Mercan yönetimindeki 48 PM 064 plakalı kamyonet, yol çalışmaları nedeniyle trafiğin tek şeritten sağlandığı Fethiye-Antalya karayolunun Karaçulha Mahallesi mevkisinde yola çıkan katıra çarptı.

Çarpmanın etkisiyle arka ayakları kırılan katır, karayolunda trafiği aksattı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis, yaralı katırı yol kenarına çekerek güvenlik önlemi aldı.

Polis ekipleri, yaralı katırın alınması için Fethiye Belediyesi Zabıta ekiplerine haber verdi. Yaralı katır, yaklaşık 1 saat sonra gelen Fethiye Belediyesi veterineri Emre Kangal tarafından iğne yapılarak uyutuldu. Daha sonra kepçeye konularak götürülen katırın uygun bir alana gömüleceği öğrenildi.

Kangal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaşanan olayın vatandaşların sorumsuz davranmasından kaynaklandığını söyledi.

Vatandaşların hayvanlarını başı boş bıraktıklarında bu tür olayların yaşanabildiğini anlatan Kangal, kamyonetin çarpması sonucu arka ayakları kırılan katırı iğne ile uyuttuktan sonra uygun bir alana gömeceklerini kaydetti.

Kamyonet sürücüsü Mercan ise trafiğin tek şeritten sağlandığı yolda bir anda önüne çıkması nedeniyle duramayıp katıra çarptığını belirtti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber