Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 21 Ekim 2017 - 19:28 Yorum: 0

Muğla’da pastırma yazı

Türkiye'nin önemli turizm kentlerinden Muğla'da vatandaşlar pastırma yazının tadını çıkarıyor.

Muğla’da pastırma yazı

Türkiye'nin önemli turizm kentlerinden Muğla'da vatandaşlar pastırma yazının tadını çıkarıyor. Hafta sonu olması nedeniyle Ula'nın Akyaka sahiline akın eden vatandaşlar, yaz güneşinin son sıcaklığının tadını sahilde ve denizde çıkardı.

Ekim ayının son günlerinin yaklaşmasına rağmen mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığını ve hafta sonu olmasını fırsat bilen vatandaşlar sahil kenarına akın etti. Muğla'nın en temiz sahiline sahip ve "Sakin Kent" unvanlı Akyaka sahiline gelen vatandaşlar, sahil kenarında gezinti yapıp denize girdi. Hava sıcaklığının öğle saatlerinde 28 dereceye kadar ulaştığı Akyaka'da deniz suyu sıcaklığı ise 17-18 derece olarak ölçüldü.

Denize giren vatandaşlar, "Yaz sezonu bitmesine rağmen deniz suyu sıcaklığı hala denize girmek için müsait. İlk başlarda üşüyoruz, ama denizde kaldıktan sonra alışıyoruz" dediler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber