Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 28 Temmuz 2014 - 15:23 Yorum: 0

Muğla'da Ramazan Bayramı

AK Parti Yatağan İlçe Başkanlığında bayramlaşma töreni düzenlendi

Muğla'da Ramazan Bayramı

MUĞLA (AA) - Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti Yatağan İlçe Başkanlığında bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, Ortadoğu'da yaşanan çatışmalar nedeniyle bayramın kutlanamadığını kaydetti.

Ortadoğu'da yaşanan gerginliğin ülkedeki maneviyat, birlik ve beraberlik sayesinde Türkiye'ye sıçramadığını belirten Özden, bölge coğrafyasının yeniden çizildiğini ifade etti.

Özden, şöyle konuştu:

"Yani 100 yıl önce nasıl oturdular çizdiler, o yapay haritalarla yapay yönetimlerle yapay idarelerle bir yere kadar geldiler. Şimdi tekrar çiziliyor, mesele bu. Biz bazen buradaki ufak tefek şeylere takıyoruz, ne olur bunları görmeyin. Bunun harcı da bunun en büyük teminatı şuan AK Parti. Düşünün Allah korusun, etrafımız bu kadar yangına dönmüşken, ateş çemberiyle sarılmışken, Türkiye'de 6 ayda hükümetlerin gelip gittiği, yamalı bohça gibi koalisyonların oluştuğu, manşetlerle hükümetlerin, bakanların gittiği, iş adamlarının ülkeyi yönettiği, siyasi iradenin olmadığı, seçilenlerin yönetemediği bir ülke oldu mu burası nasıl olurdu? Onun için buraya kastediyorlar. Başbakanımıza kastetmelerinin sebebi bu."

AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk ise cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde 6 Ağustos'ta cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Muğla'ya geleceğini hatırlattı. Öztürk, düzenlenecek parti mitingi için destek çağrısında bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber