Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 25 Ekim 2014 - 11:53 Yorum: 0

Muğla'da sağanak, hayvan barınağını da etkiledi

Sağanak nedeniyle HAYDOS Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini su bastı

Muğla'da sağanak, hayvan barınağını da etkiledi

MUĞLA (AA) - Dalaman ilçesinde sağanak nedeniyle Ortaca Hayvan Dostları Derneği (HAYDOS) Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini su bastı.

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) İl Temsilcisi ve HAYDOS Başkanı Türkan Dağdelen, AA muhabirine, Bülüşlü mevkisindeki merkezin, sağanaktan etkilendiğini söyledi.

Dağdelen, "Geçen yılki şiddetli yağışlarda da su baskını olduğu için önlemimiz almıştık ancak doğaya karşı gelemiyorsunuz. Barınağın bir bölümünde zemini çöktü. Yaklaşık 100 köpek dışarıda. Olayın sevindirici tarafı, hayvanların telef olmaması" dedi.

Şiddetli yağışlarda sokak hayvanlarının mağdur olduğunu ifade eden Dağdelen, Dalaman ve Ortaca belediyelerinden yardım istediklerini aktardı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber