Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 07 Mart 2015 - 16:08 Yorum: 0

Muğla'da sıcak hava

Hava sıcaklığının 23 derece ölçüldüğü Muğla'da vatandaşlar ve turistler, deniz kenarlarına akın etti

Muğla'da sıcak hava

MUĞLA (AA) - Muğla ve ilçelerinde etkili olan sıcak hava dolayısıyla plajlarda hareketlilik yaşandı.

Yerli ve yabancı turistler, hava sıcaklığının 23, deniz suyu sıcaklığının 19 derece ölçüldüğü Muğla'nın Ula ilçesindeki Akyaka, Akçapınar, Çınar ve Turnalı sahillerinde yoğunluğa neden oldu.

Sıcak havayı fırsat bilen bazı vatandaşlar plajlarda güneşlendi bazıları ise ormanlık alanlarda piknik yapmayı tercih etti.

Gökova Körfezi'ne dökülen Kadın Azmağı Deresi'ne düzenlenen turlara katılan turistler, teknelerle dereyi gezdi. Ziyaretçilerin bir kısmı ise kano keyfi ve rüzgar sörfü yaptı.

Akyaka'da arkadaşlarıyla denize giren Erdoğan Yüzer, şubat ayından bu yana Akyaka'da denize girdiklerini söyledi. Yüzer, "Türkiye'nin birçok bölgesinde soğuk hava şartları etkili olurken burada sıcak hava yaşanıyor. Bu nedenle insanlar Akyaka'yı tercih ediyor" dedi.

Fethiye'nin Ölüdeniz sahilinde deniz suyu sıcaklığı 20 derece ölçüldü. Turistler, Ölüdeniz'deki Belceğiz ve Kumburnu plajlarında denize girdi.

Macera seven vatandaşlar ise Babadağ'ın bin 200 metre pistinden uçarak Ölüdeniz'in eşsiz güzellikteki manzarasını izleme fırsatı buldu. Plajlarda güneşlenen vatandaşlar da yamaç paraşütçülerinin gökyüzündeki görsel şovunu seyretti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber