Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 24 Ekim 2014 - 14:13 Yorum: 0

Muğla'da uyuşturucu operasyonu

Fethiye ilçesinde 1 kilo 102 gram esrarın ele geçirildiği operasyonda 5 kişi tutuklandı

Muğla'da uyuşturucu operasyonu

MUĞLA (AA) - Fethiye ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen kişilere yönelik 5 aydır çalışma yürüten Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Fethiye Grup Amirliği ekipleri, ilçedeki 5 adrese operasyon düzenledi.

Özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonda 9 kişi gözaltına alındı. Ekiplerin, Yeni Mahalle 1209 Sokağı'ndaki eve düzenledikleri baskında, şüphelilerin, uyuşturucuyu yok etmek amacıyla klozete attığı tespit edildi.

Evin bazı bölümleri ve klozette 1 kilo 102 gram esrar ile uyuşturucu ticaretinden kazanıldığı tahmin edilen bir miktar para ele geçirildi.

Emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 9 zanlıdan 5'i "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan tutuklandı.

Öte yandan, zanlılardan uyuşturucu satın aldıkları belirlenen 15 kişi hakkında da "uyuşturucu bulundurmak ve kullanmak" suçundan yasal işlem yapıldığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber