Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 16:43 Yorum: 0

Muğla’ya Olimpik Hokey Salonu

Türkiye Hokey Fedarasyonu Başkanı Kıvanç Hürdoğan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz Muğla Valisi Amir Çiçek'i ziyaret etti.

Muğla’ya Olimpik Hokey Salonu

Türkiye Hokey Fedarasyonu Başkanı Kıvanç Hürdoğan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz Muğla Valisi Amir Çiçek'i ziyaret etti. Vali Çiçek, kendisine 48 numaralı forma ve hokey stick'i veren Federasyon Başkanı Hürdoğan ve beraberindeki heyete ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek federasyon hakkında bilgi aldı.

Geniş bir izleyici kitlesi olan hokey sporunun ülkede her geçen gün yaygınlaştığını belirten Vali Çiçek, gençlerin hokey sporuyla ilgilenmelerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Vali Çiçek, sporda her branşın Muğla'da en iyi şekilde temsil edilmesini istediklerini belirterek, Hokeye vermiş olduğu desteklerden dolayı Hokey Federasyonu Başkanı Kıvanç Hürdoğan'a teşekkür etti.

Hokey Federasyonu Başkanı Kıvanç Hürdoğan, yönetim olarak bütün illerde toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi. Hürdoğan, Muğla'da hokey sporunun önemli bir izleyicisi ve sporcusu bulunduğunu söylerken, Menteşe'de açık hava olimpik hokey sahası yapmak istediklerini açıkladı. Hürdoğan, "Muğla'da Olimpik açık hava hokey sahası yapmayı planlıyoruz. Bunu için valimiz, belediye başkanlarımız ve kaymakamlarımızı bilgilendiriyoruz. Muğla'da hem valimizden, hem de yerel yönetimlerimizden bu konuda büyük destek gördük. Önümüzdeki yatırım planında ilk işimiz Muğla'ya bu yatırım kazandırmak istiyoruz. Salon Süper Lig müsabakalarının çeyrek, yarı veya final karşılaşmalarını Muğla'da yapmak istiyoruz. Bu konuda da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz ile gerekli görüşmeleri yapıyoruz. Muğla, hokey sporunda önemli bir yere sahip. Bunu saha ve organizasyonlar ile daha da ileri taşımak istiyoruz" dedi.

Muğla’ya Olimpik Hokey Salonu

Muğla’ya Olimpik Hokey Salonu

Muğla’ya Olimpik Hokey Salonu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber