Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 29 Eylül 2022 - 11:58 Yorum: 0

Muhacirlere sağlık eğitimi

DÜZCE(İHA) – Düzce Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı ekiplerimizce şehirde ikamet eden yabancı uyruklu katılımcılara eğitim...

Muhacirlere sağlık eğitimi

DÜZCE(İHA) – Düzce Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı ekiplerimizce şehirde ikamet eden yabancı uyruklu katılımcılara eğitim verildi.

Göç İdaresi Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde ve halk sağlığına yönelik bilgilendirme toplantıları dahilinde düzenlenen eğitimde, Sağlık Müdürlüğü Merkez Toplum Sağlığı Merkezi'nde görevli Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Meltem Pınar Karabel tarafından sağlığın ve sağlıklı yaşam, kadın- anne sağlığı-kadın hastalıklarında ön tanının önemi, aile planlaması ve üreme sağlığı ve çocuk ve ergen sağlığı, çocukluk çağı bulaşıcı hastalıkları, aşı ile önlenebilir hastalıklar konularında 40 yabancı katılımcıya eğitim verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber