Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Ağustos 2016 - 09:58 Yorum: 0

Muhammed Ali Spor Tesisleri tamamlandı

Efsane Boksör Muhammed Ali'nin isminin yaşatılacağı Pursaklar Belediyesi Sosyal Tesisi tamamlanarak spor salonları için üye kayıtlarına başlandı.

Muhammed Ali Spor Tesisleri tamamlandı

Efsane Boksör Muhammed Ali'nin isminin yaşatılacağı Pursaklar Belediyesi Sosyal Tesisi tamamlanarak spor salonları için üye kayıtlarına başlandı.

Pursaklar Belediyesi tarafından Yavuz Bulvarı üzerinde yapılan yeni spor salonundaki hazırlıklar tamamlandı. Belediye Başkanı Selçuk Çetin tarafından isminin Muhammed Ali olacağı açıklanan spor salonunda sıva ve boya işlerinin ardından yeni teknolojiyle donatılan spor aletleri yerleştirildi. İçerisinde kafeteryası, çocuk cimnastik salonu, fitness salonu ve sauna bulunan Muhammed Ali Spor Tesisleri ilçe halkına hizmet vermeye başlıyor.

Çevre düzenlemesiyle birlikte son şeklini alan spor salonu ilçe halkına yeni teknoloji ile donatılmış bir şekilde hizmet verecek. Böylelikle belediyeye ait ilçedeki spor salonlarının sayısı 7'ye yükselmiş oldu. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi boksörü olarak bilinen ve bir dönem ringlerin yaşayan efsanesi olarak tabir edilen Muhammed Ali isminin Pursaklar'da yaşatılması ise ilçe halkının takdirini kazandı.

Muhammed Ali'nin vefatının ardından ismin ilçede yaşatılacağını açıklayan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin "Cesareti, duruşu ve kararlılığıyla tüm spor camiasına ilham kaynağı olan, yumruklarını mazlumlar için konuşturan Muhammed Ali'ye Allah'tan rahmet diliyorum. Muhammet Ali'nin hatırasına sahip çıkacağız ve ismini Tebessüm Şehrimizde yaşatacağız" demişti. Muhammed Ali Sosyal Tesisleri Eylül ayı üye kayıtları için 328 10 10 numaralı telefondan bilgi alınabilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber