Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...23:01 Bakan Yerlikaya: "Beraberliğimize, kim yan bakıyorsa biz de onlara düz baka...
Sami Er
Siyaset 28 Eylül 2020 - 17:28 Yorum: 0

Muharrem İnce üniversite okuduğu Balıkesir’i ziyaret etti

'Memleket Hareketi" ile Türkiye'yi karış karış gezmeye başlayan Muharrem İnce'nin en son durağı üniversiteyi okuduğu Balıkesir oldu. "İkinci memleketim"...

Muharrem İnce üniversite okuduğu Balıkesir’i ziyaret etti

'Memleket Hareketi" ile Türkiye'yi karış karış gezmeye başlayan Muharrem İnce'nin en son durağı üniversiteyi okuduğu Balıkesir oldu. "İkinci memleketim" dediği Balıkesir'de vatandaşlarla buluşan İnce'ye Balıkesirliler ilgi gösterdi.

Balıkesir'de Millî Kuvvetler Caddesi'ne Memleket Hareketi yazılı otobüsle gelen Muharrem İnce, şehir merkezinde yaya olarak yürüyerek esnafa hayırlı işler diledi. Vatandaşlarla öz çekim yapan Muharrem İnce, Balıkesir'in tarımın merkezi olmaması için hiçbir nedenin bulunmadığını açıkladı. İnce tüm Balıkesirlileri Memleket Hareketi'ne katılmaya davet etti.

"Balıkesir tek başına Türkiye'ye bakar"

Millî Kuvvetler Caddesi, Anafartalar Caddesi ve Kızılay Caddesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Muharrem İnce, son olarak Kurtdereli Mehmet Pehlivan Heykeli önünde basın mensuplarına konuştu. İnce, "Balıkesir'e otuz sekiz yıl önce okumaya geldim. Balıkesir'de tarım var, hayvancılık var, turizm var, her şey var. Düzgün planlama yapılsın, burası Hollanda gibi olur. Sadece Balıkesir tek başına Türkiye'ye bakar. Böyle bir şans varken, madeni, turizmi, doğası, tarımı, hayvancılığı varken insanlar açlık sınırının altında yaşıyor. Bu yüzden herkesi Memleket Hareketi'ne destek olmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

Memleket Hareketi'ni başlatan Muharrem İnce basın mensuplarına yaptığı açıklamanın ardından seçim otobüsüne binerek Balıkesir'den ayrıldı.

Muharrem İnce üniversite okuduğu Balıkesir’i ziyaret etti

Muharrem İnce üniversite okuduğu Balıkesir’i ziyaret etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber