Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 21 Ağustos 2016 - 11:53 Yorum: 0

Muharrem Usta: "Makus talihimizi gelecek kuşaklarımız için değiştiririz"

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, Kasımpaşa galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, uzun bir yolculuğa çıktıklarını belirterek, bu makus talihlerini...

Muharrem Usta: 'Makus talihimizi gelecek kuşaklarımız için değiştiririz'

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, Kasımpaşa galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, uzun bir yolculuğa çıktıklarını belirterek, bu makus talihlerini gelecek kuşaklar için hep beraber değiştirmek istediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunun ilk hafta maçında Trabzonspor, Kasımpaşa'yı 2-0 yendi. Sezona iyi bir başlangıç yapan bordo-mavili ekibin gollerini yeni transfer Onazi kaydetti.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, 2-0'lık Kasımpaşaspor galibiyetinin ardından kendisine ait Twitter hesabından kısa bir açıklama yaparak galibiyeti kutladı.

Usta, "Bu yol uzun. Allah mahcup etmesin. İnşallah makus talihimizi gelecek kuşaklarımız için hep beraber değiştiririz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber