Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:00 Ali Koç: "Trabzon Emniyeti, maça polis tahsis etmiyorsa ve tahsis ettiği po...16:56 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Mart ayı tutarları ile öğrenim y...16:54 BBP, Kütahya’da AK Parti’nin adayı Kamil Saraçoğlu’nu destekleyecek16:49 ’Sütten Peynire Dönüşüm’ adlı söyleşi16:49 Ali Koç: "Yarın Samandıra’da teknik kadromuz ve oyuncularımızla konuşacağız...16:48 Ali Koç: "Trabzonspor maçı, kesinlikle burada toplanmamızın ya da 2 Nisan’d...16:47 Bozbey: “Sandıklarda şu an hiçbir sorunumuz yok”16:47 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: "İki tane ekstrem var; Biri hiçbir şey y...16:45 Kazada yaralanan alkollü engelli sürücü sağlık personellerine zorluk çıkart...16:43 Tusk: “Avrupa savaş öncesi döneme girdi”16:40 Tepebaşı’nda bir ilki başaran süt çiftliğine ’Avrupa Birliği Onaylı Süt Çif...16:39 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "4 bin 100 yatak kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük...16:38 Pursaklar’da 7 bin 177 kadın Hanımevleri’nde sosyalleşme fırsatı buldu16:37 Otomobil yoldan çıktı, 1’i ağır 2 kişi yaralandı16:37 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkemizin son 21 yılı yatırımlar açısından Cumhuriy...16:36 Çöl Tozları Bandırma’yı kapladı16:36 Küçük çocuğuna tır kullandıran baba marifetmiş gibi o anları paylaştı16:35 Aydın’da termometreler 30 dereceyi gördü16:34 Kültür merkezi tartışması16:34 Madagaskar’ı vuran kasırgada can kaybı 18’e çıktı
Sami Er
Yerel 24 Mayıs 2019 - 16:25 Yorum: 0

Muhasebe programı ve ön muhasebe programı arasındaki farklar

Rekabet şartlarının her geçen gün daha sert hale geldiği bir piyasada kârlılığınızı sürdürerek ve yatırımlarınızı artırarak işletmenizi büyütmeye çalışıyorsunuz.

Muhasebe programı ve ön muhasebe programı arasındaki farklar

Rekabet şartlarının her geçen gün daha sert hale geldiği bir piyasada kârlılığınızı sürdürerek ve yatırımlarınızı artırarak işletmenizi büyütmeye çalışıyorsunuz. Bunu yapabilmek için size zaman ve maliyetten tasarruf ettiren, karar alma mekanizmanızı daha kolay çalıştıran pratik muhasebe ve iş yönetimi programlarına ihtiyacınız var. Peki ön muhasebe programları mı yoksa muhasebe programları mı size daha uygun?

Ön muhasebe programıyla neler yapılır?

Ön muhasebe programlarıyla

  • Faturalarınızı seri şekilde ve kolayca hazırlar, anında kesip gönderirsiniz.
  • Satışlarınızı, ödemelerinizi ve harcamalarınızı ayrıntılarıyla görür, zamanında aksiyon alırsınız.
  • Sisteme kaydettiğiniz müşteri ve tedarikçilerinizin bakiyesini anlık olarak görüntüler, ödeme ve tahsilatlarınızı yakından izlersiniz.
  • Nakit akışınızı kontrol altında tutarsınız.
  • Kasaya giren ve kasadan çıkan parayı, banka hesaplarınızı ve tüm varlıklarınızı anlık olarak takip edebilirsiniz.
  • Deponuzun ve stoklarınızın güncel durumunu istediğiniz an görür, satış yönetimini optimize edersiniz.
  • Yaptığınız satışları, aldığınız ödemeleri ve harcamalarınızı belirlediğiniz tarihlere göre bütün ayrıntılarıyla görebilirsiniz.
  • e-Fatura ile faturalama süreçlerinizi daha hızlı, kolay ve ekonomik hale getirirsiniz.

Muhasebe programları ile neler yapılır?

Muhasebe programları ile

  • Faturalarınızı sadece birkaç saniye içinde hazırlayabilirsiniz.
  • Müşteri ve tedarikçilerinizi sisteme tanımlayarak bakiyelerini görüntüleyebilirsiniz. Böylece hem ödeme ve tahsilatlarınızı anlık olarak takip eder hem de nakit akışınızı anlık olarak kontrol edersiniz.
  • Kasalarınızı, banka hesaplarınızı ve nakdinizi anlık olarak görüntüler, çalışan harcamalarını kontrol altında tutarsınız.
  • Faturalama sürecinizi hızlı ve ekonomik hale getirirsiniz.
  • Satışlarınızı, ödemelerinizi ve harcamalarınızı ayrıntılarıyla görür, zamanında aksiyon alırsınız.
  • Otomatize olan satış, satın alma, üretim, finans, muhasebe ve insan kaynakları süreçleri ile kaynak planlamanızı daha verimli hale getirip  zaman ve maliyetten tasarruf edersiniz.
  • Stoklarınızı kategorize ederek maliyetlerinizi ve kârlılığınızı devamlı izlersiniz.
  • Etkili bir depo yönetimi yaparsınız.
  • Üretim maliyetlerinizi kontrol altında tutarsınız.

Şirketinizin büyüklüğü ve hedefinize göre sizin için hangi muhasebe programını seçeceğiniz çok önemli bir hal alıyor. Daha detaylı verileri kontrol etmek şirketin tüm girdi çıktılarını takip etmek, envanteri takip etmek için daha genel bir muhasebe programına ihtiyacınız varken nakit akışı takibi gibi temel konuları görmek ve güncel tutmak için ise daha az kapsamlı bir ön muhasebe programı ihtiyaçlarınızı karşılıyor olabilir. Şirketiniz için kullanabileceğiniz bir ön muhasebe programı ve bir muhasebe programı seçeneğini aşağıda paylaşıyoruz. Detaylarını inceleyerek sizin için en doğru kararı vereceğinizi düşünüyoruz.

https://www.mikrox.com.tr/on-muhasebe-programi

https://www.mikro.com.tr/yazilim-programlari/muhasebe-programi

ETİKETLER: Muhasebe programı
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber