Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 05 Mart 2015 - 14:48 Yorum: 0

Muhasebeciler Haftası

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Nizip Temsilcisi Süleyman Çiçek, ''Muhasebeciler Haftası'' nedeniyle ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.İlk...

Muhasebeciler Haftası

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Nizip Temsilcisi Süleyman Çiçek, ''Muhasebeciler Haftası'' nedeniyle ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak İlçe Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları'nı ziyaret eden Çiçek ve beraberindekiler, haftayla ilgili önemiyle ilgili bilgi verdi.

Kaymakam Sarıfakıoğulları, ziyarette yaptığı konuşmada, muhasebecilik ve mali müşavirlik mesleğinin kamu yararı için hizmet sağladığını ifade ederek tüm muhasebeciler ve mali müşavirlerin haftasını kutladığını belirtti.

Oda Başkanı Çiçek ise her yıl kutlanan etkinlikler çerçevesinde farklı çalışmalar yaptıklarını ve çalışma kapsamında çeşitli kurum kuruluşlara ziyaret ederek haftanın önemi ile ilgili bilgi verdiklerini kaydetti.

Çiçek ve beraberindekiler daha sonra, Nizip Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Sinan Bayram, Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Sakarya ve Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı’yı makamlarında ziyaret etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber