Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 14:48 Yorum: 0

Muhasebeciler Haftası

GAZİANTEP (AA) - Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Nizip Temsilcisi Süleyman Çiçek, "Muhasebeciler Haftası" dolayısıyla Nizip Ticaret Odası'nı (NTO) ziyaret etti.NTO Yönetim...

Muhasebeciler Haftası

GAZİANTEP (AA) - Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Nizip Temsilcisi Süleyman Çiçek, "Muhasebeciler Haftası" dolayısıyla Nizip Ticaret Odası'nı (NTO) ziyaret etti.

NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt'u ziyaret eden Çiçek ve beraberindekiler, haftanın önemiyle ilgili bilgi verdi. Çiçek, ilgisinden dolayı Özyurt'a teşekkür etti.

Özyurt, mali müşavirlerin vergi dairesiyle işletmeler arasındaki köprü görevi gördüğünü söyledi.

Muhasebeciler olmadan işletmelerin sürdürülebilirliklerini devam ettirmelerinin mümkün olmadığını ifade eden Özyurt, şunları kaydetti:

"İşletmelerimizin de kendilerini geliştirmeleri, kurumsal yapıya ulaşmaları, teknolojik değişimleri yaşamaları ve mevzuatı takip etmeleri açısından muhasebecileriyle daha fazla diyalog içerisinde olup, görüş alışverişinde bulunmaları gerek."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber