Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 27 Mart 2015 - 16:23 Yorum: 0

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün 6. yılı

MALATYA - Malatya’nın Darende İlçesinde Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu için mevlut okutuldu.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün 6. yılı

BBP Darende ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen mevlut programı, Ulu Cami'de gerçekleştirildi. 

Mevlude Alperen Ocakları Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Solmazgül, partililer ve vatandaşlar katıldı. Camiye gelenlere gül suyu ve lokum ikram edildi.

BBP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Alagöz, Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmetle andıklarını belirterek, “Muhsin başkanımızı şehadetinin 6. yılında tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da da andık. Son olarak da Darende’deki mevlut programıyla yad ettik” dedi.

BBP Darende İlçe Başkanı Ali Gök de Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin geçirdiği helikopter kazasının bugüne kadar tam olarak aydınlatılmadığını ifade ederek, “Kaza mı, suikast mı bir an önce aydınlatılmasını istiyoruz. Alperenler, bu davaya gönül verenler ve gönüllerinde Muhsin Yazıcıoğlu sevgisini besleyen tüm milletimiz bu davanın sonucunu bekliyor” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber