Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 30 Mart 2015 - 12:03 Yorum: 0

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün 6. yılı

BURSA (AA) - Kahramanmaraş'ta 6 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişi anısına program...

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün 6. yılı

BURSA (AA) - Kahramanmaraş'ta 6 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişi anısına program düzenlendi.

BBP Gürsu İlçe Başkanlığınca Muhsin Yazıcıoğlu düzenlenen programda Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından dua edildi.

Gürsu kaymakamı ve siyasi partilerin ilçe başkanlarının hazır bulunduğu anmada programında konuşan BBP Gürsu İlçe Başkanı Necdet Öner, tüm şehitleri saygıyla minnetle andıklarını, ve bu hadisenin bir an önce aydınlatılmasını istediklerini söyledi.

Yazıcıoğlu'nın yaşadığı hayat ile ilgili bilgi veren İl Başkan Yardımcısı Abdulaziz Özkılıç ise Muhsin başkan Ömrünün en güzel yıllarını Mamak zindanlarında geçirdiğini hatırlattı.

Anma etkinliği sonunda katılanlara lokum dağıtıldı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber