Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 31 Mart 2015 - 11:48 Yorum: 0

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün 6. yılı

Taşova'da anma programı düzenlendi

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün 6. yılı

AMASYA (AA) - Kahramanmaraş'ta 6 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 6. yılında Taşova’da düzenlenen programla anıldı.

Belediye düğün salonundaki programa Kaymakam Emin Kaymak, Belediye Başkanvekili Sinan Yılmaz, BBP Amasya il Başkanı Hasan Aslan ile vatandaşlar katıldılar.

Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan programda konuşan BBP İl Başkanı Aslan, "Muhsin Yazıcıoğlu’nu anlatması zor. Ömrünü bu millet için, Allah’ın davası için adayan, bayrak inmesin, vatan bölünmesin diye adayan bir insanı anlatmak zor. Kendisiyle yol arkadaşı olmak benim için bu dünyada alacağım en büyük mükafattır” dedi.

 Merhum Yazıcıoğlu'nun asker arkadaşı Metin Hallemoğlu da "1988 yılında dört ay kısa dönem askerlik görevini Denizli’de birlikte yaptık. Bir gün gece 11-01 nöbetini merhum Yazıcıoğlu’na, 01-03 nöbetini de bana yazmışlardı. Gece nöbete kalkmak üzere ben yatağıma yattım ancak kalktığımda benim nöbet saatimin geçtiğini fark ettim ve merhum Yazıcıoğlu’na neden beni kaldırmadığını sordum, o da bana 'Baktım çok güzel uyuyordun, uykunu bölmeye kıyamadım, onun için senin nöbeti de ben tuttum' dedi. İşte merhum Yazıcıoğlu böyle de yufka yürekliydi" ifadesini kullandı.

Program, Yazıcıoğlu'nun hem kendisinin yazdığı hem de kendisine yazılan şiirlerin şair Kasım Alper Özdemir tarafından okunması, onunla ilgili anıların anlatılmasıyla sona erdi.

ETİKETLER: Muhsin Yazıcıoğlu , BBP , Taşova
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber