Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Ekim 2020 - 16:23 Yorum: 0

Muhtar Sezgi’den Başkan Ergün’e teşekkür

MASKİ Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz pazar günü Turgutlu ilçesine bağlı Musacalı Mahallesi'nde meydana gelen sağanak ve dolu yağışıyla taşan dere...

Muhtar Sezgi’den Başkan Ergün’e teşekkür

MASKİ Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz pazar günü Turgutlu ilçesine bağlı Musacalı Mahallesi'nde meydana gelen sağanak ve dolu yağışıyla taşan dere yatağının temizlik çalışmalarına başladı. Musacalı Mahallesi Muhtarı Sait Sezgi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ederek, "Zor günlerimizde yanımızda olduğunu bize gösterdi" dedi.

Son yılların en şiddetli yağışını alan Musacalı Mahallesi'nde sağanak yağış sonucu taşan dere yatağı, evlerde ve tarım arazilerinde zarara neden oldu. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ekipleri, yaşanan bu felaketin tekrar yaşanmaması ve vatandaşların can ve mal güvenliği için dere yatağının temizlik çalışmalarına başladı.

Musacalı Mahallesi Muhtarı Sait Sezgi, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ ekiplerinin yoğun çaba sarf ettiğini vurgulayıp, "Dere yatağının taşmasıyla nerdeyse bütün mahalle sular altında kalmıştı. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ ekipleri dere yatağının temizliği için yoğun bir çaba sarf ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün zor günlerimizde yanımızda olduğunu bize gösterdi. Allah ondan bin kere razı olsun" ifadelerini kullandı.

Muhtar Sezgi’den Başkan Ergün’e teşekkür

Muhtar Sezgi’den Başkan Ergün’e teşekkür

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber