Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 07 Ekim 2016 - 13:44 Yorum: 0

Muhtardan Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkür ziyareti

Eskişehir Mollaoğlu Mahalle Muhtarı Şükrü Sıtkı, mahallesindeki talep ettiği işleri gördüğünden dolayı Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü...

Muhtardan Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkür ziyareti

Eskişehir Mollaoğlu Mahalle Muhtarı Şükrü Sıtkı, mahallesindeki talep ettiği işleri gördüğünden dolayı Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Yusuf Selek'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Muhtar Sıtkı, Veteriner İşleri Müdürü Yusuf Selek'ten mahalle ile ilgili bazı taleplerde bulunduğunu, belediyenin de kendilerine yardım ettiklerini söyledi. Muhtar Sıtkı, "Haşerelerin üreme alanlarının ilaçlanması, zirai uygulamalarda bilgilendirme desteği, başıboş sokak hayvanlarının kısırlaştırılması ve düzenli olarak kontrol edilmesi konularında; Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Yusuf Selek, her zaman yardımcı oldu ve taleplerimi anında yerine getirdi. Mahallemizin sorunlarını çözen ve yardımcı olan, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Yusuf Selek'e, mahallemiz ve şahsım adına teşekkür ettim ve hediye takdim ettim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber