Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 20 Ekim 2017 - 11:53 Yorum: 0

Muhtarlar Adana’nın mührünü Sözlü’ye teslim etti

Türkiye Muhtarlar Derneği Üyeleri, Muhtarlar Günü dolayısıyla Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü ziyaret ettiler.

Muhtarlar Adana’nın mührünü Sözlü’ye teslim etti

Türkiye Muhtarlar Derneği Üyeleri, Muhtarlar Günü dolayısıyla Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Başkan Sözlü, demokratik kültürün her zeminde hakim olması için muhtarların önemli olduğunu, muhtarlıkların halka en yakın noktalar olduğunu belirti.

Adana Büyükşehir Belediyesi olarak halkın oylarıyla, en tabandan seçilen muhtarları belediye ve halk arasında köprü olarak gördüklerini ifade eden Başkan Hüseyin Sözlü'ye, Türkiye Muhtarlar Derneği tarafından ismine yaptırılmış bir mühür takdim edildi. Heyet, mührü takdim ederken "Adana'nın mührü sizindir Başkanım" dediler.

Başkan Sözlü, mührü vurmak için istediği boş kağıdın üzerini şu sözlerle doldurarak muhtarlara teşekkür ederek anlamlı günlerini kutladı:

"Cumhuriyet'in kurucu ilkelerine sadık, demokratik kültürün ülkemizde hakim olmasını arzulayan bir belediye başkanı olarak inanarak ifade ediyorum ki muhtarlarımız demokrasinin vazgeçilmezidir. Onlar belediye ve halk arasında köprü vazifesi gören bizim çözüm ortaklarımızdır. Şeffaf belediyecilik anlayışı ile yürüttüğümüz hizmetlerimizde muhtarlarımızın düşünceleri ve yönlendirmeleri bizim için her zaman değerlidir.

Birlikte daha güçlüyüz."

Muhtarlar Adana’nın mührünü Sözlü’ye teslim etti

Muhtarlar Adana’nın mührünü Sözlü’ye teslim etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber