Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 11 Mayıs 2016 - 16:53 Yorum: 0

Muhtarlar Akademisi Mezunlarını Verdi

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gaziantep programı dahilinde Muhtar Akademisi Mezuniyet Töreni'ne katıldı.

Muhtarlar Akademisi Mezunlarını Verdi

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gaziantep programı dahilinde Muhtar Akademisi Mezuniyet Töreni'ne katıldı. Tören sonunda muhtarların yanı sıra Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'da muhtar mezuniyet cübbesi giydi.

Türkiye'nin ilk Muhtar Akademisi Mezuniyet Töreni'nin gerçekleştiği Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi konferans salonunda konuşan Bakan Nabi Avcı, "Demokrasimizin uç beyi olarak görev yapan muhtarlarımızın, bu akademi programı sayesinde elde ettikleri bilgileri, kendi pratik bilgilerine de katarak bundan sonraki çalışmalarında kullanacaklarına ve hizmetlerini daha ileri seviyelere taşıyacaklarına yürekten inanıyorum. Biliyoruz ki eğitim hayatımızın belli bir yerinde belli yaşlarda başlayıp biten bir hadise değildir. Öğrenme ömür boyu devam eden bereketli bir faaliyettir" dedi.

Bir ülkedeki kalkınmanın yerelde başladığına dikkat çeken Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise konuşmasında, "Yerel yönetimler bizim için çok önemli. Siz değerli muhtarlar bizim elimiz, ayağımız, her şeyimizsiniz. Biz bu akademiyi kurarken, konuştuk ve bunun çok önemli bir hadise olduğuna kanaat getirdik. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bile, memleketin en önemli meselelerindeki fikrini külliyede muhtarların huzurunda söylüyor" şeklinde ifadelere yer verdi.

Program sonunda Muhtar Akademisinden mezun olan muhtarlara protokol heyeti tarafından mezuniyet belgeleri verildi. Hasan Kalyoncu Üniversite'sinde gerçekleşen program, mezun olan muhtarların keplerini havaya fırlatmasıyla son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber