Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Mayıs 2016 - 16:58 Yorum: 0

Muhtarlar Derneği Başkanı Taş’tan, Üniversiteye Ziyaret

Adıyaman Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş ve beraberindeki heyet, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof.

Muhtarlar Derneği Başkanı Taş’tan, Üniversiteye Ziyaret

Adıyaman Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş ve beraberindeki heyet, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Muhtarlar Derneği Başkanı Abdülkadir Geylani Taş ve beraberindeki muhtar heyetine ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Taş ve muhtarlara teşekkür eden Prof. Dr. Gönüllü, şehirleşmenin arttığı günümüzde mahalle kültürünün önemine değinerek, çocukların ailelerden sonra bu kültürle eğitilerek, okula hazırlandığını söyledi. Şehirleşmenin bu kültürü yok etmeye başladığını vurgulayan Rektör Gönüllü, bir süre sonra yetişen nesillerin mahalle kültüründen yoksun kalacağını belirtti.

Başkan Taş ve beraberindeki heyet ise üniversitede yapılan çalışmaları takip ettiklerini ve Adıyaman'a yapılan bu hizmetlerden dolayı üniversite Rektörü Prof. Dr. Gönüllü'ye teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber