Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Nisan 2022 - 12:38 Yorum: 0

Muhtarlar tam kadro iftar yemeğinde buluştu

Ağrı merkezde görev yapan 18 mahalle muhtarı AK Parti Ağrı Merkez İlçe teşkilatının verdiği yemekte bir araya geldiler.

Muhtarlar tam kadro iftar yemeğinde buluştu

Ağrı merkezde görev yapan 18 mahalle muhtarı AK Parti Ağrı Merkez İlçe teşkilatının verdiği yemekte bir araya geldiler.

Ağrı Öğretmen Burçin Uysal Öğretmenevinde düzenlenen yemeğe AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız, Ağrı Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Demir ve 18 mahalle muhtarı katıldılar. Uzun süredir bir araya gelemeyen muhtarların böylesine anlamlı bir ayda buluşmalarının önemine vurgu yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız "Ramazan ayını muhtevasına uygun bir şekilde yaşamaya gayret gösteriyoruz. Bu ayda başta yardıma muhtaç ailelerimiz başta olmak üzere toplumun tüm kesimleri ile buluşmaya çalışıyoruz. Bugün güzel bir tablo oluşturarak tüm mahalle muhtarlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadım. Muhtarlarımız bizim yol arkadaşlarımızdır. Bu nedenle hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Muhtarlar adına AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız'a teşekkür eden Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Demir "Bu mübarek ayda bizlerin bir araya gelmesinde vesile olan başkanımıza ve teşkilatına teşekkür ediyoruz. Sorunların ve çözüm önerilerinin konuşulduğu güzel bir iftar yemeği oldu" şeklinde konuştu.

Muhtarlar iftar yemeği ve akabindeki sohbetin ardından fotoğraf çektirdikten sonra mahallelerine döndüler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber