Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ağustos 2016 - 15:28 Yorum: 0

Muhtarlara Bilgisayar Yazıcısı, Muhtarlıklara ise Yangın Tüpü

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç "Muhtarlara verilen dizüstü bilgisayar ile e-devlet ve e-belediye sistemine dahil olarak her türlü iş ve...

Muhtarlara Bilgisayar Yazıcısı, Muhtarlıklara ise Yangın Tüpü

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç "Muhtarlara verilen dizüstü bilgisayar ile e-devlet ve e-belediye sistemine dahil olarak her türlü iş ve işlemi yapabilmektedirler. Ayrıca kendilerine belediye müdürleri ile direkt ulaşabilecekleri cep telefonu da verildi. Sosyal medya ile de bilgileri paylaşabiliyorlar. Taleplerini ve görüşlerini internet üzerinden ilgili müdürlere bildirebiliyorlar"

Melikgazili olmanın farklılığını hissediyorlar…

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi'nin teknolojik gelişim ve iletişimdeki yenilikleri yakından takip ederek değerlendirdiğini ve bu amaç ile e-belediye sisteminin altyapısı olan e-muhtar için veri tabanı oluşturulduğunu söyledi.

Muhtaralara çok fonksiyonlu bilgisayar yazıcısı…

Melikgazi İlçe sınırları içerisinde mahalle sayısının 81 olduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, muhtarlara öncelikle bilgisayar kullanımı, e-muhtar programının özelikleri ve sistemi hakkında teorik ve uygulamalı kurs verildiğini kaydetti.

Sosyal medya ile de bilgileri paylaşabiliyorlar…

Muhtarlara sadece bilgisayar verilmediğini e-muhtar sistemi ile ilgili programında verildiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç "Muhtarlara verilen dizüstü bilgisayar ile e-devlet ve e-belediye sistemine dahil olarak her türlü iş ve işlem yapabiliyorlar. Ayrıca kendilerine belediye müdürleri ile direkt ulaşabilecekleri cep telefonu da verilmişti. Sosyal medya ile de bilgileri paylaşabiliyorlar. Taleplerini ve görüşlerini internet üzerinden ilgili müdürlere bildirebiliyorlar. Şimdi modül olarak yetersiz kalan ve daha çok işlevi olan bilgisayar yazıcısı verilmektedir. Ayrıca muhtarlık tesislerine birer yangın tüpü verilecektir." dedi.

Melikgazi ilçesinin tüm muhtarları artık bilgisayar sisteminde

Başkan Memduh Büyükkılıç, bu bilgisayarların muhtarlara zimmet edildiğini ve muhtarların bilgisayarları ile e-belediye sistemine bağlandığını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber