Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 20 Ocak 2018 - 17:48 Yorum: 0

Muhtarlara ‘kuraklık’ bilgilendirmesi.

Kangal İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısında, muhtarlara kuraklığa karşı yapılması gerekenler...

Muhtarlara ‘kuraklık’ bilgilendirmesi.

Kangal İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısında, muhtarlara kuraklığa karşı yapılması gerekenler anlatıldı.

Kangal İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Aşık Ruhsati Kültür Merkezi'nde muhtarlara yönelik "kuraklık bilgilendirme toplantısı" düzelendi.

Kangal İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mithat Coşkun, Şube Müdürü Mustafa Yıldırım ve Ziraat Mühendislerinin konuşmacı olarak katıldığı toplantıda muhtarlara; "Su kaynaklarının bilinçsizce ve aşırı tüketilmesinin önüne geçilmesi, patates üretici için gerekli şartlar, izinsiz üretim yapanlara uygulanacak cezalar anlatıldı.

Muhtarlara ‘kuraklık’ bilgilendirmesi.

Muhtarlara ‘kuraklık’ bilgilendirmesi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber