Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 11 Mart 2015 - 09:53 Yorum: 0

Muhtarlara madde bağımlılığı ve öfke kontrolü eğitimi

ADANA (AA) - Karataş ilçesinde muhtarlara madde bağımlılığı ve öfke kontrolü eğitimi verildi.Karataş Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Sağlık Şube Müdürlüğü işbirliğinde Karataş...

Muhtarlara madde bağımlılığı ve öfke kontrolü eğitimi

ADANA (AA) - Karataş ilçesinde muhtarlara madde bağımlılığı ve öfke kontrolü eğitimi verildi.

Karataş Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Sağlık Şube Müdürlüğü işbirliğinde Karataş Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen programda psikologlar Hatice Ertugrul ve İhsan Sabri Titi muhtarları bilgilendirdi.

Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, ülkede gerek işsizlik gerekse çevresel etkileşimler ile ortaya çıkan sorunlar karşısında madde kullanımını bir çare olarak gören çocukların bilinçlenmesi konusunda toplumun her bireyine ayrı ayrı görev ve sorumluluklar düştüğünü belirtti.

Ünal, bu sorunların önüne geçilmesi konusunda gerekli girişimler ve adımların hep birlikte hareket edilerek atılması gerektiğini söyledi.

 

ETİKETLER: Karataş , Boğaçhan Ünal , Adana
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber