Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Ekim 2016 - 22:28 Yorum: 0

Muhtarlardan Başkan Kayda’ya ziyaret

Türkiye Muhtarlar Derneği Salihli Şube Başkanı Mehmet Güler ve yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Sarıkaya, Ali Çakaloğlu ve Ayhan Gezdir, Salihli Belediye...

Muhtarlardan Başkan Kayda’ya ziyaret

Türkiye Muhtarlar Derneği Salihli Şube Başkanı Mehmet Güler ve yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Sarıkaya, Ali Çakaloğlu ve Ayhan Gezdir, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'ya makamında ziyaret etti.

Kıbrıs'ta bulunan kardeş dernek Gazimağusa Muhtarlar Derneği'nin 13. Olağan Kongresine katıldıklarını ifade eden Muhtarlar Dermeği Başkanı Güler, ziyarette Başkan Kayda'ya derneğin selamlarını iletti. Güler ayrıca Gazimağusa Muhtarlar Derneği 2. Başkanı ve K.K.T.C. Süper Lig takımlarından Mor Menekşe Spor Kulübü'nün Başkanı olan Saim Aytürk'ün Başkan Zeki Kayda'ya göndermiş olduğu hediyeleri iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kayda, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güler ve yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Sarıkaya, Ali Çakaloğlu ile Ayhan Gezdir'e teşekkür etti.

Muhtarlardan Başkan Kayda’ya ziyaret

Muhtarlardan Başkan Kayda’ya ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber