Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Ekim 2017 - 17:43 Yorum: 0

Muhtarlardan Edirne Belediyesi’nde biraraya geldi

Muhtarlar Günü nedeniyle Edirne Belediyesi'ni ziyaret eden mahalle ve köy muhtarlarını Belediye Meclis Salonu'nda ağırlayan Belediye Başkanı Recep Gürkan,...

Muhtarlardan Edirne Belediyesi’nde biraraya geldi

Muhtarlar Günü nedeniyle Edirne Belediyesi'ni ziyaret eden mahalle ve köy muhtarlarını Belediye Meclis Salonu'nda ağırlayan Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Demokrasinin temel taşı olan muhtarlarımızın Muhtarlar Günü kutlu olsun" dedi.

Muhtarlık Teşkilatı'nın kuruluşunun 188'inci yıl dönümünde Edirne Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan Tasmalı; beraberindeki Edirne Merkez Mahalle ve Köy Muhtarları, Belediye Başkanı Recep Gürkan ile Belediye Meclis Salonunda bir araya geldi. Demokrasinin temel taşı olan muhtarların Muhtarlar Günü'nü kutlayan Başkan Gürkan, bu kalabalık ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Edirne Belediyesi'nin imkanları dahilinde tüm muhtarlıklara destek vermeye çalıştıklarını belirten Başkan Gürkan, "Bu imkan meselesi. Neyimiz varsa paylaşacağız. Ama köylerimize çok fazla desteğimiz olmuyor. Köylerimizin talepleri çok samimi söylemek gerekirse bizler için çok ağır yükler değil aslında. Bir tane çocuk oyun grubu ya da biraz parke taşı istiyor, biraz spor aleti istiyor, durak istiyor köyümüz. Bunlar Edirne Belediyesi için ciddi rakamlar tutmuyor ama işin hukuki boyutu, İl Özel İdaresi Kanunu bizleri sıkıntıya sokuyor. O yüzden maalesef köylere istediğimiz şekilde destek olamıyoruz, katkı veremiyoruz. Ancak büyükşehir olma durumumuz var. Bu durumda köylerimiz, mahallelerimiz haline gelecek. O zaman en iyi şekilde hizmetleri getirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Toplantıda söz alan Edirne Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan Tasmalı, destekleri için Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a teşekkür ederek "Her daim bizlerden desteğini esirgemeyen, bizlere kapılarını açan, kapımızı çalan bir Belediye Başkanı'na sahibiz. Bugün bizleri burada ağırladığı için de kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Edirne için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Uzun süre muhtarlar ile sohbet eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, ziyaret sonrası Tarihi Edirne Belediye Başkanlığı Binası önünde muhtarlarla hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmedi.

Muhtarlardan Edirne Belediyesi’nde biraraya geldi

Muhtarlardan Edirne Belediyesi’nde biraraya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber