Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 16 Ağustos 2016 - 19:38 Yorum: 0

Muhtarlardan şehit ve gazilere destek

Yalova'nın Altınova ilçesinde, 15 Temmuz tarihinde milli irade ve demokrasiye karşı gerçekleştirilen darbe teşebbüsü sırasında şehit olan vatandaşların...

Muhtarlardan şehit ve gazilere destek

Yalova'nın Altınova ilçesinde, 15 Temmuz tarihinde milli irade ve demokrasiye karşı gerçekleştirilen darbe teşebbüsü sırasında şehit olan vatandaşların aileleri ile gazi olanlara yönelik başlatılan "dayanışma kampanyası'na destek çığ gibi büyüyor.

Mahalle ve köy muhtarları, darbeye direnirken şehit ve gazi olanlar vatandaşların aileleri için başlatılan yardım kampanyasına destek verdi. Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya ve Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ile muhtarlar Ziraat Bankası şubesine gitti. Muhtarlar, kampanyaya bağışta bulunurken, bütün vatandaşları bu kampanyaya destek olmaya çağırdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber