Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 27 Temmuz 2016 - 08:43 Yorum: 0

Muhteşem ikili Ayvalık’a geliyor

Pop müziğinin sevilen ismi Tuğba Yurt Ayvalık'taki hayranlarıyla bir araya geliyor.

Muhteşem ikili Ayvalık’a geliyor

Pop müziğinin sevilen ismi Tuğba Yurt Ayvalık'taki hayranlarıyla bir araya geliyor. Ünlü şarkıcı, en sevilen parçalarını DJ Hüseyin Karadayı eşliğinde hayranları için seslendirecek.

Yaz aylarının en çok tercih edilen tatil cenneti Ayvalık ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. Ayvalık Sarımsaklı'daki Garden Club 30 Temmuz Cumartesi gecesi Tuğba Yurt ve Hüseyin Karadayı'yı ağırlıyor. Birlikte sahne alacak olan iki ünlü isim, hayranlarına keyifli saatler yaşatacak. Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Tuğba Yurt, en sevilen parçalarını hayranları için seslendirirken, ünlü DJ Hüseyin Karadayı da ona eşlik edecek. Muhteşem bir sahne performansı hedefleyen ikili, şimdiden hayranları için çok özel repertuvar ve sahne şov hazırladığını söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber