Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Ekim 2016 - 09:28 Yorum: 0

Mülki İdare Amirleri Toplantısı Yapıldı

Mülki İdare Amirleri Toplantısı, Vali Mustafa Toprak'ın başkanlığında yapıldı.

Mülki İdare Amirleri Toplantısı Yapıldı

Mülki İdare Amirleri Toplantısı, Vali Mustafa Toprak'ın başkanlığında yapıldı.

Valilik 1 Nolu Toplantı Salonunda gerçekleştirilen, vali yardımcıları ile ilçe kaymakamlarının katıldığı toplantıda gündemdeki konular ile ilçelerin ihtiyaç ve sorunları görüşüldü.Toplantı sonunda Vali Mustafa Toprak, ilçelerdeki yerel hizmetlerin ve kalkınmaya yönelik hizmetlerin daha kaliteli, daha verimli olmasını sağlamak için kaymakamlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını, ilçelerin ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgi alarak çözümü konusunda istişarelerde bulunduklarını söyledi. Toprak, FETO/PDY silahlı terör örgütü yapılanması ve tüm terör örgütleri ile mücadele kapsamında bu güne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak bundan sonrada yapılması gerekenler hakkında talimatlar verdi.

Olağanüstü Hal (OHAL) ilçe bürolarının bugüne kadarki faaliyetleri hakkında bilgi alarak değerlendirmelerde bulunan Toprak, büroların çalışmalarını bugüne kadar aksatmadan sürdürdüğünü, bundan sonrada Olağanüstü Hal Koordinasyon Kurulu ve KHK kararlarını aksatmadan uygulamak adına çalışmalarına devam edeceğini belirtti. Huzur kenti olarak bilinen Malatya'da huzurun ve güvenliğin bozulmaması adına, emniyet ve jandarma güçlerince yürütülen genel güvenlik ve asayiş konularında da brifing alan Toprak, yol kontrol ve arama noktaları hakkında çeşitli talimatlar verdi. Toprak operasyon ve çalışmaların daha da etkin bir şekilde yürütülmesini, her türlü tedbirin alınmasını, yol kontrollerinin ve aramaların bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sıkı bir şekilde yürütülmesini ve denetlenmesini istedi.

Toprak, vatandaş memnuniyetinin esas alınmasını, vatandaşların istek ve taleplerinin bu anlayışla karşılanarak hizmet edilmesini ve kamu etkinliğinin artırılması için her türlü çalışmanın yapılmasını, vatandaşla her an iç içe olunmasını, mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapılmasını, kendilerinin ve bağlı personellerinin de aynı anlayışla görev yapmalarını istedi. Toprak, FETO/PDY silahlı terör örgütü başta olmak üzere tüm terör örgütlerine yönelik kararlı ve kapsamlı mücadele çalışmalarını titizlikle yürütmeye devam etmelerini istedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber