Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Ekim 2016 - 16:03 Yorum: 0

Mülki İdare Amirleri toplantısı yapıldı

Ekim ayının son mülki idare amirleri toplantısı Vali Mustafa Toprak'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Mülki İdare Amirleri toplantısı yapıldı

Ekim ayının son mülki idare amirleri toplantısı Vali Mustafa Toprak'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen Mülki İdare Amirleri toplantısında gündemdeki konular ve ilçelerin sorunları görüşüldü.

Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Vali Toprak, ilçelerde yerel hizmetler ile kalkınmaya yönelik hizmetlerin kalitesinin, verimliliğinin artmasını yönelik Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarla bir araya gelerek karşılıklı istişarelerde bulunduklarını belirtti.

Vali Toprak, terör örgütlerine karşı yürütülen operasyon ve çalışmaların her zaman ki gibi etkin bir şekilde yürütülmesini ve yol kontrollerinin de sıkı bir şekilde sürdürülmesini istedi.

En son Doğanşehir Erkenek'te yol kontrolü sırasında yaşanan kazada şehit olan Jandarma Er Uğur İpek'i hatırlatan Vali Toprak, bu tür olayların bir daha yaşanmaması için personelin dikkatli ve tedbirli olması için gerekli tedbirlerin alınması talimatı verdi.

Vali Toprak toplantıda, vatandaşları yakından ilgilendiren yatırımların bir an önce bitirilmesi için konunun yakından takip edilmesini isteyerek vatandaşların istek ve sorunları ile de kaymakamların ve diğer yetkililerin yakından ilgilenmesi gerektiğini söyledi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 93. Yıldönümünün kutlanacağı ifade eden Toprak, 15 Temmuz" da Cumhuriyet'e yönelik hain darbe girişimine de atıfta bulunarak vatandaşların daha da bilinçlenmesi amacıyla da 15 Temmuz temasının da işlenmesini istedi.

Vali Toprak, toplantıya sonradan katılan İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz ve Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal'a da FETÖ/PDY terör örgütü mensupları başta olmak üzere tüm terör örgütü mensuplarının temizlenmesi amacıyla sürdürülen mücadelenin aralıksız devam etmesi hususunda gerekli özenin sıkı bir şekilde sürdürülmesi talimatını verdi.

Vali Toprak, toplantıya katılan Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamlarına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber