Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 27 Ocak 2022 - 19:03 Yorum: 0

Mülteci çocuklar gönüllerince eğlendi

Çorum Belediyesi, üniversiteli öğrencilerin kurduğu köy okulları destek ekibi ile mülteci ailelerinin çocuklarına yönelik eğlence düzenledi.

Mülteci çocuklar gönüllerince eğlendi

Çorum Belediyesi, üniversiteli öğrencilerin kurduğu köy okulları destek ekibi ile mülteci ailelerinin çocuklarına yönelik eğlence düzenledi. Çocuklar, Çorum Belediyesi Gençlik Merkezi'nde unutulmaz bir gün yaşadı.

Gönül Belediyeciliği kapsamında önemli çalışmalar yaptıklarını, gönüllere dokunan çalışmalara önem verdiklerini vurgulayan Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, "Şehrimizde yaşayan mülteci ailelerin çocuklarını İkbal Gençlik Merkezimizde ağırlayarak bu gençlerimize unutulmaz anlar yaşattık." dedi.

Candan, "Ekiplerimiz tarafından servisle belirli noktalardan alınarak merkeze getirilen çocuklarımızın kendilerini bekleyen sürpriz etkinlikler karşısındaki mutlulukları gönüllerimizi ısıttı." diye konuştu.

Başkan Yardımcısı Turan Candan, "25 mülteci çocuğun katıldığı etkinlik kapsamında çeşitli ikramlar ve minik hediyelerin yanı sıra merkezde görevli eğitmenlerin de yer aldığı etkinlikte ebru sanatı, akıl oyunları, kareoke, halat çekmece, sandalye kapmaca gibi çeşitli etkinliklerle çocuklar unutulmaz anlar yaşadılar" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber