Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 09 Temmuz 2018 - 11:33 Yorum: 0

Mülteci çocuklar unutamayacakları bir gün geçirdi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği ve Toplum Gönüllüleri...

Mülteci çocuklar unutamayacakları bir gün geçirdi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği ve Toplum Gönüllüleri Vakfı işbirliği ile düzenlenen Bir Arada Yaşam Çocuk Şenliği, mülteci çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde kurulan Agora Bir Arada Yaşam Atölyesi, mülteci çocuklar için Aziz Vukalos Kilisesi Kültür Merkezinde bir şenlik düzenledi. Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği ve Toplum Gönüllüleri Vakfı işbirliği ile gerçekleştirilen Bir Arada Yaşam Çocuk Şenliğinde çeşitli atölyeler, sergiler, gösteriler ve konserler vardı. Farklı kimlik ve kültürlerde yetişen çocuklar, ayrıca yüz boyama, balon katlama, zumba ve folklör etkinlikleriyle de keyifli saatlerde geçirdi. Çocuklar etkinlikte, bir arada yaşamanın güzelliklerini fark etti. Şenlik programı çerçevesinde, sadece çocuklar için değil, yetişkinlere yönelik de atölyeler düzenlendi.

Mülteci çocuklar unutamayacakları bir gün geçirdi

Mülteci çocuklar unutamayacakları bir gün geçirdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber