Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Teknoloji 10 Haziran 2017 - 14:18 Yorum: 0

‘Multıplayer Chapter 5 Festivali’ için yeniçeriler Vodafone Stadyumuna girdi

'Multiplayer Chapter 5 Festivali', gençler tarafından büyük ilgi gördü.

‘Multıplayer Chapter 5 Festivali’ için yeniçeriler Vodafone Stadyumuna girdi

'Multiplayer Chapter 5 Festivali', gençler tarafından büyük ilgi gördü. Yaklaşık 5 bin kişinin sabahın erken saatlerinde uzun kuyruklar oluşturduğu festivalin en dikkat çeken oyunu ise "Echo Of Soul'un Ramazan ayına özel yerelleştirilmiş versiyonu oldu. Katılımcılar oyun karakterlerinin gerçek versiyonlarıyla bol bol fotoğraf çektirirken sürpriz hediyelere de sahip oldu.

Türkiye, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerine özel kültürel ve yerel özellikleri barındıran "Echo Of Soul', Ramazan ruhunu yansıtan içeriğini Türk oyunseverler için bir araya getirdi. Türkçe içerik, seslendirme ve Türk motiflerinin yer aldığı kostümlerle yayınlanmaya başlanan "Echo Of Soul', oyununda yer alan biri yeniçeri olmak üzere 5 karakter, Vodafone Stadyumu "Multıplayer Chapter 5 Festivali'nde oyunseverlerle buluştu.

Nfinity Games tarafından hayata geçirilen Tam Game oyun platformunda oyunseverlerin beğenisine sunulan "Echo Of Soul', ücretsiz olarak online oynanabilen bir "rol yapma oyunu" olarak adlandırılıyor. 13-25 yaş aralığına hitap eden ve strateji oyunu kategorisinde yer alan Echo Of Soul'un yanı sıra "Playerunknown's Battlegrounds" ile "Point Blank'de festival alanında yerini aldı.

"Tüm dünyada 45 milyon oyuncusu var"

Oyunseverlerle oyun karakterlerinin bir araya geldiği "Multiplayer Chapter 5 Festivali'nde konuşan Nfinity Games Pazarlama Sorumlusu Deniz Fırat, Kore yapımı olan Echo Of Soul'un tüm dünyada 45 milyon oyuncusu olduğu belirtti.

Fırat, "Oyunseverler, Türk ve İslam motiflerini Ramazan ayı boyunca oyunda görebilecekler. Türkiye ve Türk oyuncularına özel kadın ve erkek karakterler ile ücretsiz olarak TAM Game platformu üzerinden oynanabilen oyun, Türkiye'nin yanı sıra tüm Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerini de Arapça diliyle servis ediliyor. Oyunseverlerin uzun süredir özlemle beklediği ve TAM Game tarafından servis edilen MMORPG tarzındaki online bilgisayar oyunu "Echo of Soul', bayrama kadar ramazan nüanslarıyla oynanabilecek" dedi.

Ramazan ayına özel yapılan değişiklerle birlikte, oyunun Türkiye'deki kullanıcı sayısının 10 milyona ulaştığına dikkat çeken Deniz Fırat, bu rakamın Türk oyun sektörü için son derece önemli olduğunu vurguladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber